ISKUSTVO I STRUČNOST

UŠTEDA VAŠEG VREMENA

EFIKASNOST I SIGURNOST

KONKURENTNOST I POUZDANOST

BELISAR - LOGISTIKA BEZ LIMITA

Specijalisti u logistici i transportu


Međunarodna logistička grupa BELISAR sa mrežom svojih saradnika nudi sveobuhvatne logističke usluge u svakom vidu transporta sa potpunim upravljanjem i praćenjem drumskog, željezničkog, brodskog i riječnog transporta, uključujući i intermodalni transport.


BELISAR posluje kao grupa kompanija u okviru BELISAR Holdinga sa kancelarijama i stručnim timom u Brčkom, Beogradu, Kopru i Dubaiju što nam omogućava velike performanse u poslovanju i uspješnu realizaciju svakog zadatka.

Naši klijenti su osigurani uštedom vremena, konkurentnim cijenama, kompletnom uslugom transporta, carinskim posredovanjem, prijemom, skladištenjem i pripremom robe za dalju otpremu.


Posjedovanjem vlastitih skladišnih kapaciteta kao i carinskih skladišta na ključnim lokacijama dodatno utičemo na mogućnosti i kvalitet naše usluge. BELISAR ostvaruje svjetsku pokrivenost u izvršavanju logističkih zadataka, sa uspješnim povezivanjem Europe, Afrike i Azije uz istovremeno upravljanje vezama sa Europom i Amerikom.


BELISAR tim potpuno efikasno optimizuje logistički lanac što omogućava adekvatan protok robe u svim vrstama saobraćaja. Za vas planiramo, organizujemo, upravljamo i kontrolišemo kretanje vaših roba u međunarodnom transportu.

 

U saradnji sa kompanijom BELISAR osiguraćete:

  • Iskusnog partnera
  • Profesionalce za kvalitetna logistička rješenja
  • Uštedu vašeg vremena
  • Sigurna i pouzdana rješenja
  • Individualni pristup
  • Poštovanje rokova

Potpuno poznavanja tržišta u kombinaciji sa znanjem i stručnošću u oblasti logistike i upravljanja kompletnim tokom roba i informacija garancija je za uspješnu saradnju i realizaciju vaših potreba, uz potpunu uštedu vašeg vremena i resursa.

 

LOGISTIKA BEZ OGRANIČENJA

Vrijednosti kompanije BELISAR temelje se na zajedničkom uspjehu koji u poslovanju postižu naši zaposleni, saradnici i klijenti.

Naše vrijednosti su naša nit vodilja:

KLIJENTI
Naš odnos prema klijentima odlikuje pouzdanost, povjerenje i poštovanje. Svaki zahtjev naših klijenata prepoznajemo kao naš sopstveni zahtjev i cilj, za šta nudimo najbolje uslove i rješenja.

PARTNERI
Njegujemo razvoj naše poslovne mreže, a dugogodišnje partnere vidimo kao dio sopstvenog tima kome ukazujemo veliko poštovanje. Zahvalni na svakom zajedničkom projektu, vjerujemo da jedino kroz kvalitetnu i iskrenu partnersku saradnju možemo ostvarivati ciljeve na svim tržištima.

ZAPOSLENI
U afirmativnom i dinamičnom radnom okruženju razvijamo kadrove koji su stručni, motivisani, odgovorni i posvećeni u ispunjavanju potreba i zahtjeva naših klijenata. Naši zaposleni shvataju značaj rada u timu. Brza i učinkovita razmjena informacija na svim nivoima u poslovnoj grupi predstavlja osnovu našeg uspjeha.

PROIZVODI I USLUGE
Specijalizovani smo za pružanje svih logističkih usluga bez ograničenja, širom svijeta, sa posebnim akcentom na Jugoistočnu Europu i MENA regiju.

Svaku našu uslugu odlikuje kvalitet, konkurentnost i individualna prilagođenost potrebama klijenata.

SREDINA
Naša odgovornost prema životnoj sredini ogleda se u vođenju bezbjednog, efikasnog i efektivnog poslovanja uz konstantnu podršku održivog razvoja zajednice.