Sveobuhvatne logističke usluge

Više od usluge, jer sa vama gradimo vaš poslovni uspjeh

Individualna logistička rješenja koja izrađujemo specijalno za svakog klijenta sadrže kompletan, provjeren i efikasan pristup, uz jednostavnu i brzu realizaciju vašeg zadatka.

Integrisan lanac BELISAR logistike je savršena podrška vašem poslovanju.


SPECIJALISTI U LOGISTICI I TRANSPORTU


BELISAR posluje na regionalnom, europskom i svjetskom tržištu, nudeći svojim saradnicima pouzdana, brza, uspješna i konkurentna logistička rješenja. Posebno specijalizovan za Jugoistočnu Europu i MENA regiju, BELISAR je idealan saradnik za svaki vaš zahtjev.

 


O NAMA

Međunarodna logistička grupa sa mrežom saradnika nudi sveobuhvatne logističke usluge u svakom vidu transporta, uz potpuno upravljanje i praćenje drumskog, željezničkog, brodskog i riječnog transporta, uključujući i intermodalni transport.

BELISAR posluje kao grupa kompanija u okviru BELISAR Holdinga sa kancelarijama i stručnim timom u Brčkom, Beogradu, Kopru i Dubaiju što nam omogućava velike performanse u poslovanju i uspješnu realizaciju svakog zadatka.

Naši klijenti su osigurani uštedom vremena, konkurentnim cijenama, kompletnom uslugom transporta, carinskim posredovanjem, prijemom, skladištenjem i pripremom robe za dalju otpremu. Posjedovanjem vlastitih skladišnih kapaciteta, kao i carinskih skladišta na ključnim lokacijama dodatno utičemo na mogućnosti i kvalitet naše usluge. BELISAR ostvaruje svjetsku pokrivenost u izvršavanju logističkih zadataka, sa uspješnim povezivanjem Europe, Afrike i Azije uz istovremeno upravljanje vezama sa Europom i Amerikom.


SAZNAJ VIŠE

USLUGE


Kompanija BELISAR je u svakom trenutku na raspolaganju za zahtjeve svojih klijenata i partnera. Posvećenost i temeljan pristup izdvajaju nas kao vašeg najboljeg saradnika. Zahvaljujući iskustvu, znanju, izgrađenoj mreži saradnika i raspoloživim resursima svaki zadatak je zajedničko opredeljenje za uspjeh.


KANCELARIJE


[show-map id='2']

 

KALKULATOR JEDINICA

Rastojanje, brzina, temperatura, težina, brzina...

=

BELISAR team is always available.

Send as a request and we will find the solution that suits you best.